Opruimcoach in Dongen

Elly van Bragt

Expert in rust, ruimte en overzicht

Elly voelt zich thuis in omgeving waar alles een vaste plek heeft. Ze houdt van een opgeruimd en overzichtelijk huis. Dat geeft haar rust in het hoofd. En dat is precies waar ze jou mee kan helpen.

Opruimcoach Elly van Bragt helpt jou bij het creëren van rust, ruimte en overzicht. Elly denkt met je mee en samen gaan jullie op zoek naar praktische oplossingen. Ze helpt je op een vakkundige en rustige manier.

Creatief en enthousiast

In haar bedrijf Van Bragt Organizing kan Elly al haar vaardigheden, creativiteit en enthousiasme voor het vak kwijt. Doen wat ze het beste kan: mensen helpen met structuur en overzicht aanbrengen in huis of administratie.

Ervaring

Elly heeft gevoel voor orde en structuur. Na een opleiding voor bibliothecaris heeft ze in verschillende bibliotheken gewerkt. Bij een thuiszorgorganisatie was ze verantwoordelijk voor de postverdeling en het archief. Daarna is ze een andere weg ingeslagen. Ze opende een winkel met tweedehands kinderkleding. In 2011 was het tijd voor een nieuwe toekomst: opruimcoach. Alle werkervaring komt hierbij van pas: sorteren, ordenen, structureren, organiseren en archiveren. Als aanvulling op deze ervaring, volgde Elly een opleiding tot professional organizer en budgetcoach. Inmiddels heeft ze vele kortdurende opdrachten en ook vaste klanten.

Kwaliteit en netwerk

Elly van Bragt houdt haar kennis graag op peil. Regelmatig ontmoet ze collega professional organizers en opruimcoaches. Daarnaast neemt ze deel aan een intervisiegroep. Kwaliteit en respect staan in haar werk centraal.

Reacties van klanten

icon quote

Goed advies

De administratie was een puinhoop. Elly heeft mijn papieren op orde gemaakt. Ze heeft oplossingen gezocht voor mijn handicap. Er zijn duidelijke mappen gemaakt zodat ik iets kan vinden als ik iets moet zoeken. Dat geeft heel veel rust in mijn hoofd. Elly geeft goed advies. Ik ben heel tevreden.

icon quote
icon quote

Veel geduld

Na een ingewikkelde scheiding waren veel spullen overgebleven. Ik ben gestart met 2 garages. Ik kon geen ordening maken, ik had geen overzicht en kon niets weggooien. Stap voor stap hebben we samen gekeken wat ik wilde en belangrijk vond. Aan de hand van vragen heb ik duidelijkheid gekregen, zodat ik verder kon. Elly heeft super veel geduld. Er moest niets weg en de emoties die bij dit proces hoorden, mochten er zijn.

icon quote
icon quote

Goede sfeer en samenwerking

Er moest veel gebeuren. Heen en terugverhuizen naar een tijdelijke woning i.v.m. renovatie huis, wat mij onrust gaf, omdat ik het overzicht niet had. Alle spullen uitzoeken. Veel te veel spullen. Bepalen wat blijft en wat weg te doen. Papieren administratie opschonen en leren digitaliseren. Daarvoor computervaardigheden aanleren en computerbestanden reorganiseren. Dit gebeurde in goede sfeer en samenwerking met als resultaat: rust bij verhuizing omdat Elly op mijn verzoek de supervisie had. Mijn spullen bleven daarbij toegankelijk. Daarna een opgeruimd en overzichtelijk huis zonder overbodige spullen. Een betere computerindeling met de meeste bestanden digitaal i.p.v. op papier. En computervaardigheden om ermee te werken. Dit alles maakt mij dan ook heel tevreden met haar hulp en het resultaat.

icon quote
icon quote

Inzicht en vertrouwen

Elly heeft mij in diverse opzichten geholpen met het op orde brengen van mijn financiële administratie en blijft me gelukkig ondersteunen met het op orde houden daarvan. Ik vind haar manier van communiceren aangenaam, respectvol, rustig, duidelijk en met humor. Ze geeft mij inzicht en vertrouwen om zelf in actie te komen wat mij, vanwege depressieve episoden en beperkte energie en concentratie, zelf alleen niet lukt. Ik ben blij en dankbaar voor haar hulp en kan haar ten zeerste aanbevelen.

icon quote
icon quote

Een opgeruimd gevoel

Mijn huis was een puinhoop. Alles lag overal opgestapeld. Jaren heb ik er niet naar omgekeken. Ik stelde het opruimen uit omdat ik het nut er niet van inzag. Toch voelde het niet lekker. Toen Elly mij kwam helpen was ik in het begin wel erg huiverig. De dagen dat ze kwam zag ik er erg tegenop. Maar ik dacht ook dat het altijd beter zou worden dan het was. Nu ben ik hartstikke blij met de hulp van Elly. Ze heeft mij goed geholpen met het uitzoeken en sorteren van de spullen. Het geeft een lekker en opgeruimd gevoel.

icon quote
icon quote

Prettige aanpak en erg fijne hulp

De aanpak vond ik erg prettig werken. Ik kon het opruimen schematisch aanpakken en afronden. Hierdoor was ik niet op allerlei plekken tegelijk bezig. Ik vond Elly’s hulp heel erg fijn, meteen in actie komen, oplossingsgericht en niet oordelend. Ook vond ik het erg fijn dat ze goed in kon zien dat het mij even te veel werd en dat zij het laatste stukje heeft afgerond. Dat gaf mij ook weer rust. Elly’s hulp heeft mij echt geholpen om een begin te maken en zelf weer goed te kunnen doorpakken.

icon quote
icon quote

Klein duidelijke stappen

Tijdens het opruimen van mijn zolderetage liep ik vast. Het lukte mij niet om de klus af te maken. Ik heb Elly gevraagd om daarbij te helpen. Alle spullen zijn stuk voor stuk door mijn handen gegaan. Door in kleine duidelijke stappen te werken werd deze klus succesvol afgerond. Erg gaaf hoeveel we in korte tijd hebben gedaan. Ook de vriendelijke en doeltreffende aanpak van Elly, toen ik vastliep bij het sorteren van een naaidoosje met frutsels en knoopjes, was echt tof.

icon quote
icon quote

Een drempel over

Na de bezoeken van Elly ben ik over een drempel gekomen. Het resultaat is nu dat ik constant een opgeruimde hoek en rustige werkplek voor mijn creatieve bezigheden heb. Ik ben ontzettend blij met Elly’s hulp. Haar bezoek heeft veel veranderd in ons huis. Ik zet nu kleine stapjes om de rest zelf aan te pakken.

icon quote